Nyitó oldal

Napkelte

Előzetes

Visszanéző - naponként

< >

Visszanéző - rovatonként

Stáb

2020. május 25., hétfő
informatika

V i s s z a n é z ő

 • 2005. 12. 03. Informatika

  - Az uniós országokban bejegyzett védjegyek tulajdonosai december 7-től igényelhetnek ".eu"-s domain-nevet.
  - A mobilos előfizetések száma meghaladta a kilencmilliót és idén ősszel már többet beszéltek az emberek mobiltelefonon, mint vezetékesen.

  videó megtekintése
 • 2005. 12. 01. Informatika

  - Biztonsági felmérések szerint az internetezők többsége tart attól, hogy az online vásárlások alkalmával megadott adatai rossz kezekbe kerülnek.
  - 2005. októberében a három magyarországi mobilszolgáltató ügyfeleinek száma 29 ezerrel nőtt - jelentette be a Nemzeti Hírközlési Hatóság.

  videó megtekintése
 • 2005. 11. 28. Informatika

  - Az egyik elemzőcég adatai szerint a harmadik negyedévben világszerte 205,4 millió mobiltelefon talált gazdára, ez új rekordnak számít.
  - Egy átfogó, Amerikában végzett felmérés szerint az Egyesült Államokban élő internetezők körében a keresés a második leggyakrabb webes tevékenységnek számít.

  videó megtekintése
 • 2005. 11. 27. Informatika

  - Egy kínában készült felmérés szerint a fiatalok 13 százaléka internetfüggő, amiben jelentős szerepet tulajdonítanak a virtuális valóságban játszódó játékok népszerűségén.
  - Egy közintézményeket vizsgáló felmérés szerint, a magyarországi közszférában működő szervezetek internetes ellátottsága, hálózati és technológiai felkészültsége magas színvonalú.

  videó megtekintése
 • 2005. 11. 27. Informatika

  - Az idei esztendő áprilisa illetve szeptembere között a világ levélszemét küldeményének csupán 26,4%-a érkezett az USA-ból.
  - A legfrissebb adatok szerint az internetes tartalomszolgáltatók online reklámbevételei az idei harmadik negyedévben 34%-kal meghaladták az egy évvel korábbi értéket.

  videó megtekintése

<< < 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6  > >>
IHM-logo Wildom-logo
 Keresés:

 Google:

Hirdetőink:


Sport Plusz

Megújult, színes lett a Sport plusz, a magyar sport hetilapja!